Népszerű bejegyzések

MyLyconet


SIG_GET_CASHBACK SIG_START_NETWORK SIG_MORE_ABOUT_ME

2014. március 11., kedd

Piramis, amiben önként benne vagy...

Kedves Olvasóim!

 Ma ez jutott eszembe, és röviden le is írnám, bár korábban már írtam erről itt a blogomban.

Hallottál már a piramisjátékokról? Volt hozzá "szerencséd", vagy csak másoktól hallottad?

Ez egy illegális üzleti, és pénzszerzési forma!!! A törvény bünteti!!!

Nincs semmilyen konkrét, termék, vagy szolgáltatás, az az érték a háttérben. Előfordulhat, hogy kamu termék van a rendszerben, de a lényeg minden esetben a beugró pénz. Itt nincs "csatlakozás", beugró pénz nélkül... Erre nagyon figyeljetek!!!!!!

 Most arra kérlek, hogy gondold át, és rajzold le a munkahelyed, hierarchikus ábráját, fentről kezdve, úgy, hogy a fő-fő-főnök, a teteje.

Segítek!



Így!

Na, ezt nevezik piramisnak! (ez már nem "játék")

A piramisnak a jellemzője még, hogy Te nem kereshetsz többet, mint az, aki feletted van. Stimmel? Tudsz többet keresni, mint a főnököd? NEM!

Te, ha X,Y cégnél dolgozol állásban, akkor te egy piramisban vagy benne, önként.
Ezzel nincs semmi baj, csak tudj róla...

Van azonban egy előnye is, ami miatt, még ma is ezt használja a legtöbb cég, de még az egyház, a katonaság, és a politika is, az pedig a kommunikáció. Mert a vezetőnek, nem kell mindenkivel kapcsolatot tartani, csak a közvetlen emberekkel alatta. Ők pedig az ő beosztottjaikkal, stb...

Ez, nem összekeverendő az MLM-el, mert az MLM egy olyan üzleti modell, ami NEM ILLEGÁLIS! 60 éves múltra tekint vissza, és a direkt értékesítésből alakult ki. 
Itt, tudsz többet keresni, mint az, aki "feletted" van. Még annál is tudsz többet keresni, aki az egészet kitalálta, és megvalósította, az az, annál is, aki "legfelül" van. Ez egy igazságos, teljesítmény bérezéses üzleti modell. Mindenki annyit keres, amennyit dolgozik... Így kéne működnie a világnak.. Szerintem...



 Röviden, ennyi jutott eszembe! 

Boby


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése