Népszerű bejegyzések

MyLyconet


SIG_GET_CASHBACK SIG_START_NETWORK SIG_MORE_ABOUT_ME

2014. március 9., vasárnap

Pénzvisszatérítés, minden vásárlás után?

Kedves Olvasóim!

Pár kérdés:
Tegnap vásároltatok? 
Ma vásároltok?
Holnap fogtok vásárolni?




Ha ezekre a kérdésekre nagyjából minden nap igen a válaszod, akkor bizony költöd a pénzed. Ez egy tény. Ezt teheted úgy, mint eddig, vagy teheted úgy, mint ezután... :)


PÉNZVISSZATÉRÍTÉS, MINDEN VÁSÁRLÁS UTÁN!

Most hirtelen elhatározásból úgy döntöttem, hogy írok a Lyonessről.
Imádom a Lyoness-t. Ilyen, mint ez a cég, nincs másik! Egyedül álló, és zseniális!

 Egy olyan történet, amiben, ha nem csak hallgatod a mesélőt, és bólogatsz nagyokat, hogy milyen jó is ez, hanem aktív részesévé válsz, akkor csak jól járhatsz. Mindenki nyer, aki él a Lyoness nyújtotta előnyökkel.

Szeretitek az időszakos akciókat?  Persze, azokat mindenki szereti. De mi van, ha azt mondom, hogy ha előveszed azt a kék Cashback kártyát amit ajándékba kaptál, akkor Neked FOLYAMATOSAN AKCIÓ VAN és LESZ!!! 

Együtt erősek vagyunk!
Ez, az alap gondolat. Egyedül nem tudnál ilyen kedvezmènyeket kieszközölni, de hallottunk már a csoportos kedvezmènyről? A Lyoness vásárlói közössèg, erről szól...



Nézzük csak:

Ha a bankszámládat használod, akkor a legjobb esetben is, csak azt mondhatod, hogy ingyen használtad a SAJÁT PÈNZED. Ingyen használhatjuk a saját pènzünket, ès ennek örülünk? Ez nem lenne termèszetes?(Fura világban èlünk)


Ha a Lyoness kártyádat használod, akkor pènzt kapsz a vásárlásod után.

Ha akarod, akkor a visszatérítéseidet, a bankszámládra is kikérheted. A cashback ADÓMENTES, mivel a saját pénzed kapod vissza. Akár 5%!!!!

Három számlát ad neked a Lyoness ingyen, és bérmentve, amit egy szintén ingyenes online felületről tudsz megnézni bármikor(webiroda):

1. Kifizetési számla (ide gyűlik az "azonnali" visszatérítésed, 1500ft-ig. Ha eléri, akkor dönthetsz róla, hogy a bankszámládra kéred, vagy a Vásárlási számládra)

2. Shopping pontok ( ide minden vásárlás után shopping pontokat kapsz amiket azonnali pénzbeli kedvezményekre válthatsz be.)

3. Shopping számla ( innen vásárolhatsz a mobilod segítségével partnercégeknél, vagy online a Lyoness-től)

  Ha mobillal vásárolsz a "shopping számládról", az ott összegyült visszatèrítèseidből, (mivel visszatèrítès, már másodszor tudod elkölteni) kapsz visszatérítést, ezen költèsed után is...  

A számláidnak nincsenek költsègei. Se számlavezetői, se kártya, se tranzakciós, se semmilyen rejtett díj NINCS... 



 Bankártya: legjobb esetben, ingyen használod a pènzed... de biztos hogy valamilyen címszóval LEVONNAK a pènzedből.

Cashback kártya: minden esetben pènzt kapsz a számláidra, ha használod. Nincs költsèg



Pár év múlva, visszatekintve, nem fogjuk èrteni, hogy mièrt használtunk olyan kártyát, ami "büntetett", ha használtuk... Teljesen termèszetes lesz, hogy pènzt kapunk a vásárlásèrt...  Aki pedig most "nem hisz benne", vagy úgy gondolja, hogy neki biztos nem lesz... háát...  emlèkezzünk vissza 15 èvvel ezelőttre... Hányan mondták, hogy nekik nem lesz "bunkofonjuk"...? 



Hogy tudsz mobillal fizetni, a "vásárlási" számláról? Kèszpènz nèlkül, azonnali visszatèrítèssel vásárolni? Ingyenes mobil alkalmazás, ami akár odanavigál a kiválasztott partnerhez? A választ itt találjátok ezekre ès sok más kèrdèsre is a lyoness mobil alkalmazásáról:
http://www.lyoness.net/hu/mobile-cashback.aspx

Ezért az alkalmazásért a Lyoness, innovációs díjat kapott.


Magamat ismételném. Egy korábbi cikkemre hivatkoznék, amiben összehasonlítottam a pontgyűjtő kártyákkal,a Lyoness hűség programot:

Ha kérdés merülne fel, a céggel kapcsolatban, akkor egy két infó:

1. piacvezető, nemzetközi multi cégek állnak szerződésben a Lyoness-el.
pl: OMV, Microsoft, ebay, BP, Walmart, stb... 
(ezen cégek jogászai, apró darabokra szedték a szerződést, és miután mindent rendben találtak, a cégek aláírták)

2. Közel 40.000 partner cég, 46 országban, ahol most már több, mint 200.000 helyen lehet visszatérítéssel vásárolni.

3. A kártya nemzetközi, és mind a 46 országban használható.

4. Nincs SEMMILYEN költsége, és a regisztráció is ingyenes.



De ez itt mind, csak a jéghegy csúcsa! :)


Minden, lyoness partnercègnèl vègzett vásárlás után pénzvisszatèrítèst kapsz. Ezen felül a Lyoness két alapítványát is támogatod... Iskolák, árvaházak èpítése ès mèg nagyon sok segítsèg ott ahol szüksèg van rá... és a környezetvédelem támogatása  
Előnyökre szert tenni, ès közben jót tenni...
Hogy is működik? 
Küldenek egy csekket? Kötelező vásárlás? Utalj, ennyit, meg ennyit? NEM!!!!!!!!!





A partnercègeknèl elköltött pènzedből, te visszakapsz cashback-et, ès shopping pontokat, de a költésednek egy pici részét azon felül amit Te visszakapsz, a Lyoness, ennek a két alapítványnak adja. Te ezt észre sem veszed, hiszen Te visszakapsz pénzt a költéseid után. Fantasztikus! :)  
Elmegyek tankolni, èlelmiszert venni, kávèzni, moziba, szórakozni ès i
talozni, tehát teszem amit szoktam, ès eközben minden költèsemmel ezeket az alapítványokat támogatom. Èszre sem veszed, ès jót teszel... Nagyon jó èrzèssel tölt el a tudat, hogy segíthetek, ès mindezt a hétköznapi költèseimmel teszem...  Zseniális...!



Napestig mesélhetnék a Lyonessről, de személyesen jobban szeretek beszélni. Ha érdekel, és meginnál velem egy kávét, akkor találkozunk, és elmondom... Neked veszíteni valód nincs, hacsak, az a 1- 2-3-4-5% amit ott hagysz és az egyebekről ne is beszéljünk...

 Ha összeadnád az elmúlt 5 évből, az összes költésedet, és vennéd a három százalékát, akkor azt a pénzt elfogadnád most? Jól jönne? Na, ezt buktad, de mostantól ne bukd el... :) Kérd el, és akkor megkapod! Ez azonban csak egy előny, a sok közül, amit a Lyoness nyújtani tud Neked... Viszatérítés és azonnali kedvezmények is járnak, minden hűséges Lyoness törzsvásárlónak.

Ebben tudok én, és a munkatársaim segíteni Neked. Kik a munkatársaim? Jó kérdés, örülök, hogy feltetted! :)
Mindenki a munkatársam lehet, aki akar,,mindenféle "befektetés" és "kezdő csomag" nélkül, aki tőlem, vagy rajtam keresztül kapta a lehetőséget a pénzvisszatérítésre, minden vásárlása után.

Onnantól, hogy tagja vagy a Lyoness közösségnek, bárkinek szabadon elmondhatod, ha akarod, és tovább adhatod a pénzvisszatérítés lehetőségét. Természetesen ez nem kötelező, de megteheted, ha akarod. Miért lesz ez jó ez Neked? Innen kezd érdekes lenni igaz...? :D  

De ez már egy következő történet... ;)



Befejezésül, egy rövid kisfilm (2:35), amiről eddig beszéltem:



Boby

fiszmoll@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése