Népszerű bejegyzések

MyLyconet


SIG_GET_CASHBACK SIG_START_NETWORK SIG_MORE_ABOUT_ME

2011. augusztus 11., csütörtök

Csángó online 1. nap



Kedves Olvasóim!

Az első, mondhatjuk, hogy a nulladik nap történései, még csak a bemelegítés volt a fesztiválozóknak. Felmértük a terepet.
Egy temető látogatással kezdtük meg ezt a hosszú hétvégét. Aki ismeri a Jászság táncegyüttest és a novemberben elhunyt táncosokat, az biztos, hogy ugyan így tett. Itt vagytok velünk!!!
Amint a szállást elfoglaltuk és összeszedtük magunkat, mentünk is be a Folk sátorhoz, a Port.hu színpadhoz, ahol a magyar és a külföldi táncházak lesznek megrendezve (21:00-tól).
Ezen a helyszínen lesznek az éjszakai koncertek is (23:30-tól), pénteken a Cimbaliband, és szombaton, Mi a Naprával. Első vendégként a büfében, még a tavalyi áron sikerült meginnunk az első rozé vice házmestert.
Kezdetben még kevesen voltunk, de később egyre többen lettünk és a hangulat is kezdett kialakulni. A Zagyva banda húzta a talpalávalót, Farkas Tomi és párja pedig lelkesen tanította, a táncolni vágyó fiatalokat. Van kenyérlángos is, helyben, kemencében készül és rendhagyó módon, nem téglalap, hanem kör alakú.
23:30-kor érkezett meg Szalonna barátom és zenekara, akikkel a szabadtéri színpadon próbáltunk a Jászságos táncosokkal, a pénteki gálára, ahol az új műsor, a "Tiszta szívből", premiere lesz. Ez a próba volt nekem a nap zárása, amely 2:30-ig tartott.
Nagyjából ennyi történt az első napon, most pedig megyek és belevetem magam a második napba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése