Népszerű bejegyzések

MyLyconet


SIG_GET_CASHBACK SIG_START_NETWORK SIG_MORE_ABOUT_ME

2013. július 4., csütörtök

Másnap(osan) megnézni, hogy mennyit költöttél az este... :)

Kedves Olvasóim!

 Volt már olyan Veletek, hogy egy átmulatott este után, másnap(osan), megnéztétek a brifkót, és meglepően sok pénz hiányzott belőle? Ilyenkor próbáltálunk visszaemlékezni, hogy mire is ment el, de nem minden részlet tiszta... :) Ismerek olyat, akinek volt már ilyen tapasztalata... :)
 Milyen érzés volt? ...

 Ehhez mit szólnátok?
Elmész mulatni, egy budapesti romkocsmába, ahol 390ft egy korsó sör, és 180ft egy deci rozé, élő zene van,   és jó hangulat. A buli végén taxival mész haza, mert megteheted, és mert jól esik... :)

 Eddig az történt reggel, amit az elején leírtam. DE MOSTANTÓL!

Így iszod a reggeli kávédat, mert...



...felkelsz és kellemesen, vagy éppen kellemetlenül fáradtnak érzed magad. Miután magadhoz tértél, megnézed a brif..., AHA!!! NEM, NEM!!! ...megnézed a telefonodat, ahol legalább két olvasatlan SMS fogad. Ezekben le van írva, hogy a tegnapi buliban, az általad fizetett fogyasztásból, és a taxizásból, mennyi pénzt kapsz vissza. (2% a zsebbe) Így már annyira nem fáj, hogy mennyit költöttél, mert azt egy másik helyen is elköltöttem volna, egy másik taxi társaságnál is ennyit fizettem volna, (esetleg + , - 300ft) visszatérítés nélkül.

(Példa: (Itt számok lesznek, és matek. Ha nem szereted a matekot, akkor ezt a részt ne olvasd el. Ha nem érted meg, nem baj, mert akkor is megtörténik)
 Elköltesz 5000ft-ot a buliban, és 2000ft-ot a taxira. Ezekből összesen 2%, vissza a zsebbe, 140ft.
Ha mondjuk a Super8-ban buliztál velünk, Július 10-én, akkor még 5%-ot kapsz vissza, 250ft, ami idővel 45%-ként jelenik meg, ami  2250ft. Ha a Tele5Taxi-t hívtad, akkor a plusz visszatérítésed 8%, 180ft, ami később 1620ft lesz. Ha ezeket összeadod, akkor 140ft + 2250ft + 1620ft = 4010ft és Te 7000ft-ot költöttél arra, hogy jól érezd magad... Ha szeretnéd érteni keress meg, de ha nem érted, akkor is ez történik. :) )

 Ezen kívül, a háttérben meghúzódó egyéb események hatására, széles mosoly képződik az arcodon. Miért? Mert az elköltött pénzed egy másik része, két alapítvány között 50%-50% arányban oszlik meg. Az egyik egy gyermek és család segítő alapítvány, (http://www.lyoness-cff.org/en/) és a másik egy környezetvédelmi alapítvány (http://www.lyoness-gff.org/en/).

 Ez, csak egy ferde este, és az amit Te döntesz el, hogy simán jól érzed magad este és bulizol, vagy jól érzed magad, bulizol, és ezzel jót teszel másoknak, a környezetednek, és természetesen magadnak is.
A döntés a Tiéd!

(Én már csak így mulatok, és mondhatom, hogy nagyon jó érzés...)

Ami pedig a ráadás, hogy ezzel a szisztémával, bármit megvásárolhatsz amire szükséged van, és mindenből kapsz vissza pénzt, és minden költéseddel jót teszel.

 Ezt pedig teheted, 6 kontinensen, több, mint 40 országban, közel 30.000 kereskedőnél, több, mint 150.000 helyen.

http://www.lyoness.net/hu/

Világszerte, már 3.000.000 ember kezében van ott ez a lehetőség.

 "A nagyobb hatalom, nagyobb felelősséggel is jár..."
A tudás és a pénz, hatalom, hogy mit kezdünk vele, az a mi felelősségünk.

Boby




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése