Népszerű bejegyzések

MyLyconet


SIG_GET_CASHBACK SIG_START_NETWORK SIG_MORE_ABOUT_ME

2014. május 16., péntek

Múlt a jelenben, hogy a jövő szebb legyen (folk)

Kedves Olvasóim!

 A folklór, a klasszikus módon "apáról, fiúra "hagyományozódott... Ez a múlt. Ma már ez nem így van, mert nem tud így lenni. Az információ, már falun is fénysebességgel halad, a műholdak, és az internet által. A világ megváltozott. Akár tetszik ez nekünk, akár nem, ez van. Együtt kell élnünk a változásokkal, és követnünk, vagy elébe mennünk, és alakítani őket...

 A 20. században még akadályt jelentett a távolság. Nem legyőzhetetlen, de komoly problémát. A 21. század már egész más történet.

 Hirtelen ötlettől vezérelve, nem sokat gondolkodva, inkább cselekedve, csináltam magamnak egy honlapot. Azt gondoljuk, hogy az milyen nehéz, és bonyolult, és programozási ismereteket kíván, és rengeteg időt... Így volt a múltban. Már megint a múlt. Igen, változik minden. Ne a múltban éljünk, hiszen az már elmúlt, és a jelen pillanatait, csak a jelenben élhetjük meg, mielőtt a múltba merülnének.

 Tehát, nézzünk előre és éljünk a lehetőségeinkkel!!!

 A honlapot, és a távolságok legyőzését már említettem. Mit akarok ebből kihozni?

A múltat, a jövőbe mutató technológiák segítségével a jelenbe hoztam. A segítségemmel, ma már lehetőséged nyílik az online népzene tanulásra. Elméletet, és ami sokkal izgalmasabb, hangszert is tanulhatsz online, az interneten keresztül Tőlem.   :)

Egyszer is előfordult már, hogy elképzelted, hogy egy táncházban, vagy egy koncerten, nem a közönség sorait akarod erősíteni, hanem a színpadon állnál?

Lehet, hogy hangszered is van, csak egy ideje nem vetted elő. Lelkiismeret furdalásod is van emiatt? Segítek megnyugtatni a lelked... :)

Már tanulod, és csinálod is a szakmát? Lehet, hogy tudok olyat mondani, amitől még jobb leszel? Lehet... :)


Kattints ide, ha: Érdekel a téma és ide akkor, ha csak kíváncsi vagy....  


Boby

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése